טוקסופלזמה בהריון שבוע 9

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/02/2019 | 21:31 | מאת: אילנית

שלום דוקטור אני בשבוע 9 הריון רבעי ועשיתי בדיקות שיגרתיות של ההריון וקיבלתי תשובה מאוד מלחיצה קיבלתי Toxsoflasma igg 2.10 borderline Igm negative Toxsoflasma conform igg negative לא בידיוק הבנתי אם הייתה הדבקה או לא ומה זה borderline יש לציין שבהריונות הקודמים שלי ה Toxsoflasma תמיד הייתה negative גם בigg ו גם בigm ועכשיו זה לא ברור ומלחיץ

שלום אילנית, 1. Borderline זה "גבולי". 2. תוצאות הבדיקות שצרפת א י נ ן מעידות על הדבקה ב'טוקסטופלזמה', ואין סיבה להילחץ מהן. הרבה בריאות אפי

15/02/2019 | 10:55 | מאת: אילנית

תודה רבה לך כבר עברו לי כל מיני דברים בראש כמו שאם חלילה נידבקתי יעלץ לעשות הפלה אבל הרגעת אותי עוד שאלה האם אני צריכה לחזור על הבדיקה ואם כן למה? ואם זה יכול מבורדנליין להפוך לחיובי או לשלילי ? ואז זה אומר משהו?

שלום אילנית, אני לא רואה סיבה לחזור על הבדיקה (שימי לב שאחרי שהתוצאה שלך יצאה 'גבולית' המעבדה כבר חזרה עליה והתוצאה הסופית הייתה 'שלילית'). הרבה בריאות אפי

15/02/2019 | 13:12 | מאת: אילנית

המון תודה רבה לך הרגעת אותי לחלוטין עכשיו אני יכולה לישון בלילה תודה

מנהל פורום מחלות זיהומיות