שאלה בקשר לכלים במסעדות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/01/2019 | 09:39 | מאת: רוית

שלום וברכה תודה לך על הפורום המאד יפה. .יש לי שאלה שהרבה זמן עוברת לי בראש שאוכלים בחוץ במסעדות ובבתי הקפה.. הכלים בין הסועדים אמורים לעבור ניקוי במדיח מוסדי.שאלתי היא האם נגיד וסועד לפניי היה עם מחלה זיהומית כלשהיא אין סיכון שיכול לדבק? ובאופן כללי האם האמצעי ניקוי שהוא מדיח שמגיע ל70 מעלות אמור לנקות את הסכום והכלים ברמת סטריליות והגיינה מספיק טובהוחיטי מלא בין הסועדים?תודה רבה מראש..

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רוית, אין לי מושג איך מתבצעת שטיפת הכלים בכל מסעדה ומסעדה בארץ, ואם הדבר לא מתבצע כהלכה אכן קיים חשש להעברת זיהומים בין לקוח אחד למשנהו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות