שאלות בעיניים חשוב בבקשה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/12/2018 | 13:15 | מאת: אתי

האם תסמיני כלבת באדם מתבטאים בחום כאבי ראש נזלת כאב גרון שיעול? ואם אדם נשרט ממקור לא ידוע ועברו 4 חודשים והאדם חי מה הסיכוי שיש לו כלבת? ולמה אומרים שגם משריטה אפשר להדבק אם רק רוק נגוע שחודר לפתע פתוח יכול לדבק והשריטה אין רוק כי מין הסתם רוק עובר דרך נשיכה או ליקוק על פצע פתוח

שלום אתי, 1. "חום כאבי ראש נזלת כאב גרון ושיעול" אינם נחשבים כתסמינים אופיניים לכלבת. 2. את שאר שאלותייך בנושא אני ממליץ לך להפנות ללשכת הבריאות המחוזית הסמוכה למקום מגורייך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות