פצחעה באצבע בעת הכנת מזון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/12/2018 | 06:51 | מאת: חסוי

שלום, נחתכתי באצבע בעת הכנת ברווז לבישול, מעצם של הברווז שהיתה שבורה שטפתי מיד את המקום, לא נראה שיש נפיחות אודם יומיים אחרי האם יש צורך בטיפול נוסף? קיבלתי חיסון טטנוס לפני שנה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום חסוי, אם אין באזור הפצע סימני זיהום (כגון נפיחות, רגישות, חום, אודם, או הפרשת מוגלה) אפשר להסתפק במעקב. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות