עזרה בחיידק ברוצלה....

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/10/2018 | 00:03 | מאת: נועם

שלום יצא לי לשתות חלב עזים לא מפוסטר לפני בערך חודשיים . אין לי משהו מיוחד בגוף , חוץ מקצת כאבים בשרירים ברגליים שאני לא יודע אם זה קשור . מה הסימפטומים למחלה והאם זה שלקחתי מהרופאה בדיקה לברוצלה שנקראת brucella abs תעזור לפעינוח המחלה אם בכלל קיימת.

שלום נועם, 1. על תסמיני מחלת ה'ברוצלוזיס' תוכל לקרוא באתרים שונים, למשל https://www.phc.org.il/%D7%A7%D7%93%D7%97%D7%AA-%D7%9E%D7%9C%D7%98%D7%94/ 2. בדיקת נוגדנים ל'ברוצלה' תוכל לסייע באבחנה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות