דוקסילין מינון.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/09/2018 | 19:11 | מאת: שירה

שלום, בתי בת 29 חלתה לפני מעל לשנתיים בקדחת קיו. היום בבוקר היא קמה עם בחילות, שלשולים וחום מעל 38 מעלות. מכיוון שבפעם הקודמת היא לא טופלה בזמן, ודאגה שגם הפעם יש לה קדחת קיו, נתנו לה שוב דוקסילין - הפעם במינון של 100 מ"ג , פעמיים ביום. זכור לי כי המינון בפעם הקודמת היה ביום הראשון 200 מ" ג , ולאחר מכן פעם ביום 100 מ"ג למשך שבוע מה דעתך על המינון, אני מאוד דואגת , תוכל בבקשה לעזור לי ? תודה

שלום שירה, קדחת Q היא מחלה רב גוונית, וקיימים מינונים שונים (של 'דוקסיציקלין', ולפעמים גם תרופות נוספות) לטיפול בצורות המחלה השונות. הרבה בריאות אפי

23/09/2018 | 21:03 | מאת: שירה

האם המינון שהוצע לה היום בביהח עלול להזיק: כלומר - היום אחד שאותו היא כבר לקחה, ובהמשך כדור אחד פעמיים ביום (בוקר וערב) ? אני מאוד מודאגת, תוכל לעזור לי ? תודה

שלום שירה, 1. כיוון שאין לי מושג מהי המחלה העכשווית של בתך, אינני יכול להביע דעה על הטיפול שנרשם לה. 2. בלי קשר לכך, דוקסיציקלין במינון 100 מ"ג פעמיים ביום נחשב טיפול מקובל בזיהומים שונים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות