פיצה שהייתה בחוץ - סכנה ?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/09/2018 | 10:25 | מאת: לירון

הי שלום..אני מנסה להבין משהו.. אם קניתי פיצה שנאפתה בתנור והגבינה מפוסטרת אבל הפיצה הייתה כמה שעות בחוץ והתקררה...עדיין יכולים להתפתח בה ליסטריה?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום לירון, כדי 'להתפתח 'בפיצה צריכים חיידקי ה'ליסטריה' להגיע אליה אחרי שהיא נאפתה (דהיינו במהלך הכמה שעות שבהן היא הייתה בחוץ והתקררה). הסיכוי לכך נחשב כקלוש. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות