מקיא חמש שנים וצא יודעים למה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/09/2018 | 14:25 | מאת: עדי

אני סובל מהקאות וגרפסים מסריחים עשיתי את כל הבדיקות שאפשר מכל הכיוונים פלוס סיטי צוואר ומוח ובלעתי קפסולה מצלמה וmri והתרוקנות כיבה ועוד בדיקה של הגרון לראות שאוכל יורד בדיקה Sibo והכל בסדר הרופא אומר שיש לי דלקת ולא יודעים איפה זה רוצה לשלוח אותי לצילום פט ועוד צילום של קפסולה שלא עשיתי לוקח כדורים ולא עוזר לי מה יכול לעזור לי למצוא את הבעיה ואם יש כזה דבר דלקת שלא יודעים איפה היא נמצאת

שלום עדי, הכתובת המתאימה לשאלותייך היא רופא/ה גאסטרואנטרולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות