מים של מזגן במיכל בחוץ

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/07/2018 | 15:29 | מאת: צליל

שלום אני נורא מצטערת מראש על השאלה הקצת מוזרה..היום בחדר כושר בלי להשים לב נשפך עליי לפנים בקבוק קטן של מים שהתנקז מהמים של המזגן שנזל ובלעתי קצת כמה טיפות..האם המים שיוצאים מהמזגנים נחשבים כמזוהמים או להכיל איזה חיידקים מסוימים מסוכנים?תודה רבה

06/07/2018 | 16:44 | מאת: צליל

יש לציין שהמים שהתאספו הם לא מהצינור של המזגן אלא איזה נזילה שהיתה בתקרה

שלום צליל, מים שמתנקזים ממזגן עשויים להיות מזוהמים בחיידקים שונים, אך בליעתם לא בהכרח גורמת למחלה כלשהי. הרבה בריאות אפי

06/07/2018 | 18:42 | מאת: צליל

תודה רבה על התשובה המהירה האם כדאי לעשות בדיקה כלשהיא?ויש אפשרות שהליקובקטר גם יכול לעבור ככה?

שלום צליל, 1. אינני מכיר מקרים של הדבקה ב'היליקובקטר' במהלך אירוע כמו זה המתואר בשאלתך. 2. וגם אינני מכיר המלצה לביצוע בדיקה כלשהי בעקבות מקרה כזה. הרבה בריאות אפי

10/07/2018 | 21:53 | מאת: צליל

תודה רבה לך דר.קצת הלחיצו אותי אמרו לי שיכול להיות חיידקי ליגיונלה בכזה סיטואציה האם עליי להשים לב לתסמינים מסויימים בזמן הקרוב?

שלום צליל, לו אני הייתי נקלע למצב דומה הייתי כבר שוכח ממנו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות