העברת הרפס ממקום למקום

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/06/2018 | 20:15 | מאת: לחוצה

ערב טוב ד"ר, ראשית כל סליחה על החפירה..אני ממש מודאגת. ביום שני( היום יום שישי) יצא לי הרפס על השפה- פספסתי בחצי יום והוא התפתח..כמובן שמתי פנליפס, שום וכל הדבירם שעוזרים והיום בבוקר הפצע נראה יבש אבל הייתי בים אז הוא נפתח וירד לי דם... לאחר מכן בצהריים עשיתי טיפול פנים בדרמה רולר( גלגלת עם 1200 מחטים 0.75 ס"מ). כמובן לא נגעתי בשפתיים אבל רק אחרי שסיימתי פיתאום נפל לי האסימון שהרפס חודר לעור פצוע ולי יש בשפה ואולי היו לי נגיפים על הפנים והם ידביקו עכשיו את כל הפנים..... וזה משאיר צלקות ....והעור שלי לבן ונוטה לצלקות..... ): זה הגיוני? אין כבר מה לעשות נכון? אם תהיה הדבקה זה יופיע מיד או בהזדמנות אחרת? אשמח להסבר- מה הסיכוי שזה קרה? תודה

שלום לחוצה, אין זה סביר שתדבקי בכל הפנים מה'הרפס' שיש לך בשפתיים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות