דלקות חוזרות בשתן בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/04/2018 | 16:26 | מאת: שרית

שלום רב אני כבר הרבה זמן אם דלקות חוזרות בשתן בהריון שבוע 34+5 עשיתי בדיקה אשמח לדעת אם היא תקינה התוצאה REMARKS (MICRO) Order Comments REMARKS (MICRO) להתייחס רק בזהום חד משמעי Urine culture ...‎צמיחה של Bact.count 1 isolate 10,000CFU/m

שלום שרית, הבדיקה שצרפת איננה 'תקינה' אך גם איננה אבחנתית מספיק לזיהום חיידקי בדרכי השתן. הרבה בריאות אפי

20/04/2018 | 19:28 | מאת: שרית

תודה על התשובה המהירה צרפתי תקובץ של בבדיקת שלו האם יש צורך לגשת שוב לרופא

שלום שרית, אם את חוששת שעדיין יש לך בעיה רפואית, כגון זיהום חוזר בדרכי השתן, מומלצת בדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות