פדיקור וחיטוי המכשירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/04/2018 | 08:03 | מאת: שואלת

שלום ד"ר, עשיתי פדיקור אצל מישהי במקום שנראה מאד נקי ( עובדות עם כפפות ) על פניו נראה שהאביזרים עברו חיטוי. במהלך הטיפול היא השתמשה בצבת כזו להוצאת עור מסביב לציפורן ופצאה אותי ירד ממש מעט דם. במידה והמכשיר הזה לא עבר חיטוי האם בדרך זו אפשר להידבק במחלה כלשהי ? תודה רבה ויום טוב.

שלום שואלת, אם הצבת לא חוטאה כהלכה... ואם על הצבת הזאת היה דם טרי... ואם הדם הטרי הזה הכיל 'מיקרוב' פתוגני כלשהו - אז הדבקה שלך ב'מיקרוב' כזה היא אפשרית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות