שאלה לדוקטור הלפרין בקשר לניקיון הידיים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/04/2018 | 13:27 | מאת: דני

ד"ר הלפרין שלום רב! אודה לעזרתך בנושא הבא- כשהייתי צעיר יותר נאמר לנו ששטיפה במים חמים וסבון מספיקה לניקיון הידיים. אך לאחרונה נכנס לחיינו האלכוג'ל ובתי טוענת שזה לא מספיק להשתמש רק במים וסבון. רציתי לדעת מה דעתך, בתור מומחה למחלות זיהומיות. האם מספיק למשל לרופא לשטוף ידיים במים וסבון לאחר שנגע במטופל חולה? האם נדרש משהו מבוסס אלכוהול? או בכלל משהו אחר? תודה רבה מראש, דני

שלום דני, אני חסיד גדול של ניקוי ידיים במים ובסבון. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות