חשש שאבקש לדעת לגביו

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/04/2018 | 13:24 | מאת: שי

שלום, בגלל שאלה שרציתי להתייעץ עם רופא בלשכת הבריאות בנושא טטנוס - הגעתי למחלקה אפידמיולוגיה באחת הקומות שם עוסקים בנושא וגם בכלבת וכדומה. שוחחתי עם חלק מהצוות המקצועי והפקידותי. מה גם שהיו שם בן אדם שכנראה בא להתייעצות עם רופא ואולי לחיסון וגם אישה עם שני ילדים. פתאום התחלתי לחשוש מאוד. האם יש חשש במצב כזה של כלבת או משהו? במסגרת דיבור או כל דבר אחר? תודה

שלום שי, הדבקה בכלבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

09/04/2018 | 13:53 | מאת: שי

אני רק אחדד את המקרים : שוחחתי עם הרופא ועם עוד פקיד - פנים מול פנים. אחר כך עברתי במסדרון צר ליד מישהו שבא לייעוץ אצל הרופא. באחד החדרים הגיעה אישה עם שני ילדים והיא לא דיברה איתי או משהו או הילדים וכשיצאתי הייתי אליהם עם הגב בדרך לחדר ליד לדבר שוב עם אותו פקיד. האם אני צריך לחשוש ממשהו? לפחד ממשהו?

09/04/2018 | 14:40 | מאת: שי

כוונתי שפעם אחת האישה דיברה והיינו במרחק ואני פוחד שהיא ירקה בדיבור. פעם נוספת זה היה בחדר אחר וגם במרחק ולמרות זאת יצאתי החוצה מולה כמעט והיא לא דיברה שיצא רוק פנים מול פנים ואז הסתובתתי אליהם עם הגב לחזור לחדר השני. פעם נוספת חזרתי לחדר השני והילדים היו בחוץ והסתכלתי עליהם שהם מדברים. יש בכל המצבים האלה משהו שצריך לגרום לי לחשש נוראי? אני פוחד שהיה לי פצע בשפתיים פתאום... אודה לתשובתך. תודה.

ראה את תשובתי המקורית

מנהל פורום מחלות זיהומיות