זיקה בקנקון וכניסה להריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/04/2018 | 11:04 | מאת: דנה

היינו במקסיקו קנקון 4 לילות.. נשמרנו, נמרחנו והופ עקיצה לבן הזוג ביד, נקודה אדומה, משהו שטחי לגמרי שעבר אחרי יום כלא היה, לא ראינו בכלל יתושים, לא יודעים כלל מה עקץ אבל זיקה "מרחפת באויר" וחשבנו להתחיל לעבוד על הרחבת המשפחה ולא מעוניינים לדחות מעבר לחצי שנה מה שעוד הבנתי שלא רדןמים מקרים של זיקה בשנה האחרונה בקנקון. אז מה עכשין ,לעשות את בדיקות הדם. הן אמינות? אוף!

שלום דנה, אני חושש שאין ביכולתנו "להקל" על המלצות משרד הבריאות בנושא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות