אבעבועות רוח במערכת חיסון מוחלשת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/04/2018 | 21:31 | מאת: אמא

שלום רב, חליתי באבעבועות בילדותי. בשל ראומטואיד ארתריטיס קבלתי מאבטרה (4 קורסים כל שנה) ומתוטרקסט (22מג בשבוע) ב13 השנים האחרונות, בנוסף לשנים ארוכות עם פרדניזון (בדכ 20-40מג ליום). כעת ילדים בגן של בתי בת ה3 חלו באבעבועות (למרות שקבלו חיסון ) ואני חוששת שאדבק (ישירות או שבתי תדבק ואדבק ממנה). האם יש מקום לחשש? מה נתן לעשות?

שלום אמא, נדיר מאד שאדם שחלה בעבר באבעבועות רוח יחלה שוב במחלה זו (גם לאחר החלשת המערכת החיסונית שלו). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות