חום גבוה מאוד (42) שלא עובר

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/02/2018 | 01:11 | מאת: קובי

שלום רב, בני בן ה-6.5 עבר ניתוח מסטואיד. לאחר בדיקה אצל הרופא המנתח , האוזן השחב זה תקינה. מידי חודש, הוא מעלה לום גבוה שמגיע ל-42 מעלות ולמעלה. החום לא יורד וזו לא שפעת, היינו בבית חולים ולא מצאו כלום ושוחררנו, אך החום לא ירד. רק לאחר שבועיים וחצי. לפני שלושה ימים התופעה חזרה על עצמה. הגוף מגיב לתרופה, החום יורד, ואחרי מספר שעות עולה שוב. הרופאים אינם מוצאים את הבעיה ובפעם הקודמת גם לא מצאו חיידק. תודה מראש

שלום קובי, התאור שלך אינו אופייני למחלה זיהומית דווקא, ואני ממליץ לך להפנות את שאלתך לפורום של רופא/ת ילדים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות