תחושות מוזרות בראש לאחר שפעת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/01/2018 | 15:44 | מאת: מעין

שלום אני בשלבי סוף שפעת. זה היום היום השישי למחלה. 4 ימים סבלתי מחום גבוה וכאב ראש שהפך להיות מעין תחושה של חוסר יציבותבראש. דומה לסחרחורת אבל לא בדיוק. עד היום כמעט לא אכלתי כלום רק שתיתי הרבה. החום לא עולה מאתמול בבוקר אבל החולשה בגוף והתחושה המוזרה בראש עדיין קיימות.אני לא יכולה לעמוד יותר מכמה דקות כי אז ישר מתחילה לי תחושה שאני עומדת להתעלף ויש מן כבדות וסחרחורת מוזרה בראש. זה לא השתנה עדיין. וגם רק כשאני שוכבת במטה אז זה נרגע. אני גם נבהלת מזה ומפחדת שככה זה ישאר ולא אוכל לתפקד יותר. זה מכניס אותי לחרדה גדולה שגם משפיעה על התחושה שיש בראש. זה כאילו הראש לא חזר למקומו. קשה לי לתאר כי זה לא בדיוק סחרחורת אבל אני לא יכולה לשאת את התחושה הזאת. מה לעשות? זה נשמע נורמלי כחלק מההתאוששות מן השפעת?

שלום מעין, 1. התיאור שלך לא נשמע כמו מהלך רגיל של שפעת. 2. מומלצת בדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות