דלקת חוזרת בשלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/01/2018 | 11:44 | מאת: טלי

בחצי שנה האחרונה היה לי דלקות חוזרות בשלפוחית השתן , כאשר הסוגים השונים של האנטיביוקה לא השפיעו כלל, ואני כבר לוקחת פעם חמישית אנטיביוטיקה שבזינת האחרון זה בכלל לא השפיע ואני עם דלקת חמור. באבחון התגלו שוב ושוב חיידק אי קולי. כלומר שאותו חיידק הפך להיות עמיד לאנטיביוטיקה, הכאבים קשים, והשאלה האם אפשר למצוא דרך להרוג את החיידק שהחליט למרר את חיי, בדרך אחרת...

שלום טלי, 1. כדי לנסות להרוג את החיידק שגורם לך עתה לדלקת בדרכי השתן יש לטפל בזיהום באנטיביוטיקה מתאימה (שאליה רגיש חיידק זה). 2. כאשר דלקת בדרכי השתן מופיעה בתכיפות, אפשר לנסות להקטין את הסיכוי לכך בעזרת טיפול אנטיביוטי מונע. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות