קלוקל קיבה חריף מאוד

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/01/2018 | 17:30 | מאת: במשך 4 ימים רצופים

שלום לפני 4 ימים התחיל לי כאבי בטן חזקים ונהיה לי שלשולים והקאות מתברר שזה קלקול קיבה מאוד חריף לפי מה שאמרו לי במיון השאלה מה יכולה לעשות עם הכאבי בטן הם לא עוזבים אותי במנוחה ותוך כמה זמן עובר הקלקול קיבה

06/01/2018 | 19:08 | מאת: יואב

היי, אני לא רופא, אבל פעם סבלתי מדבר כזה, עד שהגעתי למיון, שם נתנו לי פפברין וספסמלגין בכדורים לכמה ימים ויצאתי מזה.

שלום, כאבי בטן, שלשולים והקאות יכולים להיגרם ע"י 'מיקרובים' שונים (חיידקים, נגיפים או טפילים), ולכל אחד מהם יש מהלך שונה וטיפול שונה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות