שימוש באוזניות משומשות.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/01/2018 | 14:51 | מאת: בן

שלום! מצאתי אוזניות שמע שנכנסות עמוק לתוך האוזן, השתמשתי בהן ולאחר מכן התחלתי לחשוש... האם יתכן ובאוזניות היו הפרשות של משהו שהשתמש בהן קודם, וכתוצאה מהשימוש שלי בהן אדבק בזיהום כלשהו? האם hiv עובר באופן הנ״ל בהנחה שהאדם שהאוזניות היו שלו הוא נשא hiv שאינו מטופל וההפרשות שיצאו מאוזניו הגיעו לאוזניי לאחר שימוש חוזר? תודה.

שלום בן, הדבקה ב- HIV במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות