קונדום נקרע דחוף מיון?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/01/2018 | 15:17 | מאת: משה

שלום, זקוק לעזרכתם .. הייתי עם מישהו אתמול והקונדום נקרע ( הייתי אקטיבי) מיד כשזה קרה הפסקנו אני לא כ"כ הבחנתי אם זה נקרע או לא ...הבחור טוען שכן ...שאלתי אותו אם אני יכול להיות רגוע אמר שהוא לוקח פרפ קבוע ונבדק לפני חצי שנה . היום פניתי אליו והמשכנו להתכתב והוא נשמע בחור אמין ששומר על עצמו ואמר שאני לא צריך לדאוג... נרגעתי ואז והוא סיפר לי שזמן קצר שעה לפני היה עם מישהו אחר שמכיר וגם בלי קונדום שגם הבחור ההור היה על פרפ... השאלה מה עלי לעשות? האם יש סיכוי ? האם יש מצב שהנגיף היה אצלו בגוף מהבחור השני ולפרפ לוקח זמן להרוג את הנגיף? ואני כשחדרתי הנגיף עוד היה? מה לעשות? מה הסיכוי? תודה רבה!

שלום משה, 1. PrEP איננו מבטיח הגנה של 100% מהדבקה. 2. מהנתונים שבשאלתך אין ביכולתי לדעת האם הפרטנר שלך נגוע ב- HIV או לא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות