אדמת igm חיובי פעמיים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/11/2017 | 08:23 | מאת: חיה

שלום בת 35 עם שני ילדים בריאים, הריונות תקינים. בבדיקת אדמת מאוקטובר נמצא igg 116 ו igm חיובי. לא הייתי חולה, אין סימנים קליניים גם לא אצל בני המשפחה. בבדיקה חוזרת מנובמבר שוב igm חיובי (חודש וחצי בין שתי הבדיקות ) ושוב ללא סימני מחלה כלל. מה יכול להסביר את התוצאה הזו? במכון הטרטולטגי לא יודעים לתת הסבר לתוצאה. הבדיקות נלקחו בשני מקומות שונים ועברו אימות בתל השומר. האם זו תוצאה שיכולה להעיד על בעיה אחרת ? ממש בלחץ, אודה לתשובה מהירה.

שלום חיה, IgM לאדמת שהוא חיובי במשך כחודש וחצי יכול להיות ביטוי להדבקה לאחרונה בנגיף זה מבלי שהנבדק/ת פיתח/ה תחלואה קלינית; ביטוי לזיהום נגיפי אחר; או ביטוי ל'מחלה אוטואימיונית' כלשהי. הרבה בריאות אפי

16/11/2017 | 10:57 | מאת: חיה

תודה לא הייתה הדבקה של אף אחד בסביבה.. על אילו מחלות זה יכול להעיד ומה הבדיקות שיש לבצע?

שלום חיה, ממליץ לך להפנות את שאלתך לפנימאי/ת ו/או למומחה/ית בריאומטולוגיה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות