הידבקות ראשונית ב cmv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/11/2017 | 14:35 | מאת: עדינה

שלום. ב 8.8.17 בדיקת cmv igg+igm הייתה שלילית. 25.10.17 Igm positive Igg 157.10 Avidity 0.17 חזרתי על הבדיקה אתמול לראות שיש עליה ב igg. Igm positive Igg 163.0 Avidity 0.19 זה מצב תקין? האם לא אמורה להיות עליה גדולה יותר? כרגע צריכים להמתין חצי שנה לפני כניסה להריון

שלום עדינה, בדיקות המעבדה שצרפת מעידות על כך שכנראה נדבקת לאחרונה ב- CMV, ואין בבדיקה מאתמול שום ממצא לא צפוי. אכן, מקובל להמתין לפחות חצי שנה בין מועד ההדבקה לבין מועד הכניסה להריון, כמו גם להפיכת ה- IgM לנגיף מ'חיובי' ל'שלילי'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות