דגירה של שפעת והדבקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/11/2017 | 07:47 | מאת: עדי

שלום. אני בהריון שבוע 35 לא מחוסנת לשפעת. לפני כיומיים בעלי ואני חלקנו אוכל מאותם הכלים והסכו"ם והבוקר הוא התעורר עם שפעת. אני חוששת מאד שחלילה נדבקתי היות ואני יודעת כי הוירוס מדבק טרם הופעת התסמינים. כמה זמן בדכ נמשכת הדגירה והוא היה מדבק לפני? סביר שיומיים לפני הופעת התסמינים שהיה מדבק כבר? כמו כן במידה וחלילה נדבקתי..תוך כמה זמן יופיעו התסמינים אצלי? תודה

שלום עדי, 1. תקופת הדגירה של מחלת השפעת היא בד"כ בין יום ל- 4 ימים (בממוצע יומיים). 2. חולה שפעת נחשב כמתחיל להיות מדבק כיום לפני הופעת התסמינים שלו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות