פצעים בעור לאחר טיול בקמבודיה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/11/2017 | 15:24 | מאת: גבי

מספר ימים לאחר שחזרתי מקמבודיה שם שהיתי בין השאר בחופי ים ויערות הופיעו לי מספר פצעים בידיים ובגב. רופא עור לא ידע לאבחן את סיבת הפצעים והפנה אותי לרופא למחלות זיהומיות שיתפנה רק בשבוע הבא. בנתיים קיבלתי רק משחות אנטיביוטיות למריחה על הפצעים. רצ"ב צילום של הפצעים. אשמח לדעת מה עלי לעשות ולמי לפנות עד אשר יתפנה המומחה למחלות זיהומיות.

שלום גבי, ממליץ לך להפנות את שאלתך לפורום של רופא/ת עור ו/או פורום של רפואת מטיילים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות