מינון רפאפן לדלקת גרון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/11/2017 | 13:03 | מאת: רומי

היי, אני בת 19 ונוטה לסבול מזה כמספר שנים מדלקות גרון סטרפטוקוקליות. לפני יומיים שוב חטפתי סטרפטוקוקוס, והתחלתי טיפול ברפאפן עפ״י הוראות הרופא פעמיים ביום, מה שנראה לי מעט משום שתמיד אני מקבלת לפחות 3 פעמים ביום. מה גם שלאחר ארבע מנות אני עדיין עם 40 מעלות חום ואין שום שיפור במצבי... אשמח לדעתך

שלום רומי, כיום מקובל לטפל בדלקת גרון סטרפטוקוקסאלית , בין השאר, ב'רפאפן' 500 מ"ג פעמיים ביום למשך 10 ימים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות