פצע בפה, שחוזר על עצמו ומתפוצץ

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/11/2017 | 23:11 | מאת: עדי

שלום רב דוקטור אני בת 30, בחורה בריאה בדרכ, שמאוד שומרת על עצמה. יש לי שאלה שמאוד מטרידה את מנוחתי ואשמח לקבל מענה בבקשה מידי פעם, שמתי לב, שבתוך הפה בחיך העליון, משני הצדדים של הפה, צץ לי פצע קטן שאני יכולה לפוצץ באמצעות הלשון. הפצע חוזר באותו מקום אחת לכמה זמן... שאלותיי הן, וכמובן שאפנה לבדיקה: 1- האם התיאור יכול להתאים חס וחליחה לפפילומה או קונדילומה? 2- במה לדעתך מדובר? וירוס ההרפס? 3- האם ביחסי מין אוראליים זה יכול לעבור לבעלי? חשוב לציין שאני שומרת על עצמי, לא קיימתי יחסי מין עם הרבה פרטנרים.

שלום עדי, פצעון חוזר בפה יכול להופיע מסיבות שונות, שרק חלקן זיהומיות (למשל 'הרפס'), ואני מציע לך להפנות את שאלתך לפורום של רופא/ת א.א.ג. הרבה בריאות אפי

05/11/2017 | 20:44 | מאת: עדי

תודה על התשובה אבל האם זה יכול להתאים לפפילומה?

שלום עדי, התיאור שלך איננו אופייני ל'פאפילומה'. הרבה בריאות אפי

05/11/2017 | 21:00 | מאת: עדי

תודה רבב וסליחה על כל השאלות אך האם זה נשמע לך מחלת מין? כמובן שאפנה לבדיקה אבל חשוב לי לשמוע ממך האם לפי התיאור כך זה נראה

שלום עדי, "מחלת מין" עשוי להיות מונח מעורפל למדי. 'הרפס' של הפה במבוגר, למשל, יכול להיות ביטוי של מחלת מין, אבל רוב האנשים נדבקים בו בילדותם בדרך שאיננה קשורה ליחסי מין. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות