Htlv שאלה לגבי נגיף

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/09/2017 | 08:33 | מאת: דנה

כיצד ניתן לדעת האם נדבקתי בנגיף הנ"ל? האם יש בדיקה ספציפית לנגיף זה או שמא בדיקת HIV מכסה את כל סוגי הנגיפים ממשפחה זו? קיימתי יחסי מין עם החבר שמתוך הרגל תורם דם כל תקופה וכעת נאמר לו כי ישנם נוגדנים לhtlv בכמות מזערית ולכן לא לעירוי... אם קיימנו יחסי מין לאחרונה, תוך כמה זמן לוקח לזהות בדם את הנגיף/ נוגדנים במידה והוא קיים? במידה ונמצא שלילי, האם עליי לחזור על הבדיקה שוב בעוד כתקופה כדי לוודא שלא התפתח דבר? אם כן, בכמה הפרש זמן מדובר? תודה מראש על המענה

שלום דנה, HIV זה לא HTLV. בדיקת ה'איידס' המקובלת בודקת שני זנים של הנגיף- 1 ו- 2. בדיקת HTLV "לא שייכת לעסק". הרבה בריאות אפי

26/09/2017 | 08:24 | מאת: דנה

אודה לך אם תוכל להסביר נק' עיקריות על משמעות HTLV, כי לפי מה שקראתי כנראה שהבנתי לא נכון...

שלום דנה, על שני נגיפי ה- HTLV הנפוצים תוכלי לקרוא באתרים https://he.wikipedia.org/wiki/Human_T-Lymphotropic_virus_1 https://he.m.wikipedia.org/wiki/Human_T-lymphotropic_virus_2 הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות