חוששת מזיהום בבית חולים זיו בצפת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/09/2017 | 02:56 | מאת: בתאל דניאל שלום

היי, לפני כשבועיים אושפזתי במחלקה פנימית א׳ בבית החולים זיו בצפת, וחלקה איתי חדר יולדת אשר נדבקה בזיהום במהלך הלידה הקיסרית שלה. אני לא יודעת אם הדבר מדבק או מסוכן כי שהיתי איתה בחדר במשך מספר ימים, האם יש אפשרות במקרה שנדבקתי בחיידק הגרם לה לזיהום? או לחשש לזיהומים כלשהם בטיפול תרופתי בכלל בבית החולים? האם יש דרך לברר האם נדבקתי בזיהום או שהעברתי הרעלה מסויימת בבדיקה מיוחדת?

שלום בתאל, כללית, בבית חולים (אך לא רק שם, כמובן) ניתן להידבק בזיהומים שונים. אם חו"ח נדבקת במשהו, אפשר יהיה לברר זאת לפי התסמינים שיתפתחו אצלך. אם את חוששת מהידבקות ב'מיקרוב' מסוים, ואם תצייני זאת, אוכל להתייחס לכך באופן יותר ספציפי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות