האם במקרים הבאים קיים חשש להידבקות בHIV?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/09/2017 | 23:58 | מאת: עידו

היי דוקטור יש לי כמה שאלות לגבי אפשרות להעברת HIV... 1.אם אני מחדיר אצבעות לנרתיק האישה, כאשר באצבעות שלי יש חתכים קטנים עקב כסיסת ציפורניים - במקרה כזה קיימת אפשרות לקבלת HIV? 2.בנוסף - גילחתי שערות באזור איבר המין, ושמתי לב לשריטות קלות באזור. נניח ואני שוכב עם מישהי אחרי יומיים - יש סיכוי להידבקות דרך השריטות? 3.פצע קטן שמגליד לאחר שדימם קצת - באזור החזה שלי - האם במקרה והנוזל של האישה נמצא לי על הפצע בחזה - זה יכול להעביר? 4.כנל לגבי האפשרות להידבק עקב חתכים שיש לי בפי הטבעת עקב ניגוב יתר בנייר טואלט. (אני מקיים יחסי מין עם אישה אבל מודאג מהאפשרות שהנוזלים מהנרתיק שלה יגיעו לשם) תודה רבה מראש

שלום עידו, אני לא מכיר מקרה שבו הוכחה הדבקה ב- HIV בדרך המתוארת בשאלותייך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות