תוצאות בדיקת cmv-ערכי ייחוס נסיוניים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/09/2017 | 17:56 | מאת: אלינור

שלום, אני בשבוע 20. קיבלתי היום תוצאות בדיקת cmv: Cmv lgG 0.20 negative Cmv lgM negative בהערות לבדיקות רשום ערכי ייחוס נסיונייים, בחשד למחלה פעילה, יש לשקול מעקב. למה הכוונה? אם התוצאה יצאה שלילית, מדוע רשום שיש חשד למחלה פעילה וצריך לשקול מעקב? אודה לתשובתך

שלום אלינור, אני מניח שבעקבות ריבוי התביעות המשפטיות כנגד מוסדות רפואים בארץ, דואגים היועצים המשפטיים שלהם להוסיף הערות כמו זו שצורפה לתוצאות בדיקת המעבדה שלך. הרבה בריאות אפי

19/09/2017 | 08:48 | מאת: אלינור

תודה. אם כך, אני יכולה להתייחס לבדיקה כתקינה?

שלום אלינור, בבדיקות שצרפת א י ן עדות להדבקה בעבר ב- CMV. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות