בשבוע 5 והתגלתה הדבקה של פרוו ואין נוגדנים- מה הסיכון להריון?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/09/2017 | 16:16 | מאת: זהר

שלום רב. קיבלתי את תוצאות בדיקות הדם הנרחבות והראשונות. הרוב תקין וטוב, מלבד פרוו שיצא IGG שלילי וIGM שלילי. אני נורא פוחדת מהסיכויים של זה להשמיד את ההריון הטרי.

שלום זהר, בבדיקות שצרפת א י ן עדות להדבקה בנגיף ה'פרוו'. הרבה בריאות אפי

13/09/2017 | 16:59 | מאת: זהר

Igm חיובי, סליחה

שלום זהר, אני ממליץ לך להתייעץ בנושא עם מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 6243669 - 02 (או 3 בסוף). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות