שאלה לגבי בליטה באשך שמאל

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/09/2017 | 10:32 | מאת: שלומי

שלום דוקטור לאחרונה הבחנתי בבליטה בקצה אשך שמאל באיזור יותרת האשך ומדי פעם יש כאבים קלים או שאני נוגע בזה אז יש רגישות ,על פי התסמינים ובקריאה באינטרנט זה נראה כמו צ'יסטה, יש לציין שלא זכור לי בדיוק מתי לאחרונה זה צץ אבל אני חושש שזה קשור אולי למחלת זיבה או כלמדיה שנדבקתי בעבר אבל זה בהחלט משהו שלא היה לי בעבר וגם לעומת האשך השני שנראה ומרגיש אחרת,האם כדאי לבדוק את זה אצל רופא מומחה או כל עוד אין כאבים או הפרעה רצינית רצוי שלא? תודה מראש

שלום שלומי, מומלצת בדיקת רופא (משפחה או אורולוג). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות