חשוב מאוד מאוד מאוד...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/07/2017 | 00:09 | מאת: מגי

דוקטור אני מצטערת שאני חופרת לך אבל יש לי כמה שאלות כאבים בגוף בכתפיים ידיים גב עורף וקושי כזה בנשימה דפיקות לב מהירות כאב בשרירים בגוף בפרקים וכמו כאב שמקרין לראש אטימות כזאת זה סימנים חלילה לכלבת? אם כלב שרד את ה3 חודשים והוא חי זהו לא צריך לפחד הוא בוודאות לא יכל להדביק במועד הנשיכה?

25/07/2017 | 14:00 | מאת: הצעה למגי

אם תשובותיו (הרבות) של ד"ר הלפרין אינן מספקות אותך פני לווטרינר.

שלום מגי, ראי את תשובותיי הקודמות. הרבה בריאות אפי

27/07/2017 | 18:58 | מאת: מגי

מספק אותי פשוט חרדתית וכל דבר מקפיץ אותי אבל אם דוקטור אומר לי שאין לי חשש ואין ממה לדאוג כי תקופת הסכנה חלפה אז זה מרגיע אותי

שלום מגי, התסמינים המתוארים בשאלתך אינם אופיניים לכלבת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות