מנטו וקוואנטיפורון...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/07/2017 | 10:42 | מאת: שי

בס"ד שלום רב לפני 3 שבועות עברנו כל המחלקה בדיקת מנטו לאור זאת שהיינו חשופים במחלקה לעובדת החולה במחלת השחפת פעילה. חלק מהעובדים קיבלו תוצאה של מנטו חיובי. גם אני קיבלתי מנטו חיובי כאשר לאחר 48 ש' הגודל היה 10 ס"מ ולאחר 72 ש' הגודל היה 9 ס"מ. כל מי שיצא חיובי במחלקה (בבדיקת מנטו) עבר בדיקה בבי"ח איכילוב של הקונטיפורון. חלק התחילו לקבל אנטביוטיקה בהמלצת רופאי מרפאת רוקח. (הם חייבו אותם לקחת). בצעתי בדיקת קוואנטיפורון שיצאה שלילית (כמו 3 מחברי). המליצו לי למרות האמור לקחת אנטיביוטיקה. אני שואל למה מתעקשים שאקח אנטיביוטיקה ? הרי הקוואנטיפורון יצא שלילי ? אודה לתשובתך מה אני צריך לעשות. תודה רבה

שלום שי, אין לי מושג למה מכריחים אותך לקחת טיפול ל'שחפת חביונית' לאור תוצאות הבדיקות המתוארות בשאלתך. ממליץ לך לשוחח על כך עם רופא/ת הפרסונל במקום עבודתך. הרבה בריאות אפי

23/07/2017 | 15:07 | מאת: שי

תודה רבה על תשובתך המהירה

מנהל פורום מחלות זיהומיות