חרדות שלא פוסקות יאווו

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/07/2017 | 05:55 | מאת: מגי

דוקטור יש לי שאלה אני מודדת חום ויש לי 35.7 או 35.5 או 36 ויש לי חרדות חזות מאוד וכמו חוסר יכולת לזוז כיאילו מרגישה כאבים ושריפה בגוף אני ממש מפחדת זה תקין חום 35.5 או 36 לבחורה בת 25? זה מסמן משהו לא טוב? זה סימן לכלבת?? או אולי מהכוויות שנהיו לי בפנים בגלל הקרם לאקנה? זה מצב מסוכן? כולי בחרדות וחוסר שקט פעימות לב מואצות ופחד עצום

שלום מגי, נראה שנכשלתי בעבר מספר רב (מאד) של פעמים בנסיונותיי להסביר לך שהתסמינים המתוארים בשאלתך אינם אופיניים לכלבת, וכנראה שאכשל גם הפעם. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות