תולעים שחורות בצואה של תינור

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/07/2017 | 18:51 | מאת: ליאת

שלום, בני בן 6 חודשיים היום היתה לו 6 פעמים פעולת מעי קקי, ולא שילשול, בפעם האחרונה הסתכלתי היטב ובקקי הופיעו מעין תולעים שחורות זעירות ניראות כמו חוטים שחורים ללא תנועה כנראה לא חיות. האם יש סוג כזה של תולעים ומה הטיפול? יש לציין שהילד חיוני רגוע וללא חום

שלום ליאת, לא השתכנעתי מתיאורך שמדובר בתולעים. כדי לבדוק אם יש במעיים של בנך טפילים כלשהם (כגון תולעים), אפשר לשלוח לו בדיקה הנקראת "צואה לטפילים". הרבה בריאות אפי

22/07/2017 | 11:07 | מאת: מור

או שהוא אכל בננה

30/06/2020 | 15:42 | מאת: נדיה

אכל בננה? ילדה בת 5 חודשים . הבאתי לה פחות מכפית בננה ויצא לה גם כמו תולעים שחורות בכמות גדולה.. הגיוני?

שלום נדיה. אפשרי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות