שאלה נוספת בקשר למחטים משומשת בים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/07/2017 | 00:28 | מאת: ורה

שלום רב, כשחיפשתי תשובה לשאלתי הקודמת, ראיתי שהרבה שואלים ציינו כי נדקקו במזרקים משומשים בים ואכן קראנו במקור נוסף על כך. אנו מתכננים לנסוע לחוף בת"א אך לאור נתון זה חוששים מטבע הדברים. מזרק עלול להיות תחת החול ורגל שתשקע בחול עשויה להידקר חלילה. . מה המלצתך בנוגע לחשש דקירות ממזרקים בחוף דל אביב ובים תל אביב? ובהזדמנות זו אם אפשר לשאול כיצד באופן אישי אתה היית נוהג בעניין ביחס לך ביחס לבני משפחתך? מחד אנו משתוקקים לרחוץ בים ת"א מאידך לאור זה שיש הרבה מזרקים משומשים הזרוקים בחוף ובים הדבר מרתיע אותנו. נודה על המלצך בנדון.

שלום ורה, אני חושש שאין בידי מספיק מידע בנוגע לבעיית מזרקים בחוף כזה או אחר בארץ. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות