בדיקות Cmv בשבוע 12 להיריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/07/2017 | 12:41 | מאת: מוטרדת

מה המשמעות של cmv img add vidas - positive? (יחד עם igg negative ו-igm borderline(?האם זה מעל 45%? האם אפשר להניח שההדבקה לפני יותר משלושה חודשים? עדיין צריך בדיקות חוזרות /מי שפיר?

שלום מוטרדת, בדיקת cmv img שמבוצעת בכל סוג של מכשיר, ושמתוארת כ'חיובית' (וזאת לאחר שבדיקה קודמת תוארה כ'שלילית') מעלה חשד שהנבדק/ת נדבק/ה לאחרונה בנגיף ה- CMV. אם קיבלת תוצאה כזאת ואת בהריון אני ממליץ לך להתייעץ על המשמעות שלה עם מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון- 6243669 - 02, או 3 בסוף. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות