חשש מהדבקה בוירוס פרוו בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/07/2017 | 12:51 | מאת: מאי

שלום רב, אני בהריון בשבוע 27 , עד עכשיו כל הבדיקות תקינות ומרגישה טוב. בעלי פגש היום בבית חולים ידידה שלו והם דיברו והתחבקו. לאחר מכן היא סיפרה לו שהגיעה לבית חולים כי היא נדבקה וחולה בווירוס פרוו (היא בהריון בעצמה). כך הבנו שהוירוס עלול להיות מסוכן בהריון. האם יש משהו שנוכל לעשות למנוע מהוירוס הזה להגיע אליי ?

שלום מאי, כדי לצמצם את סיכוייך להידבק בנגיף ה'פרוו', מומלץ לך להימנע מלהפגש עם הידידה של בעלך (כל עוד היא חולה), ואם את בכל זאת פוגשת אותה- להימנע מלהתקרב אליה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות