שאלה לגביי הליקובקטור

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/07/2017 | 01:01 | מאת: אורי

שלום דר..יוצא לי במקום העבודה המון פעמים לשבת על האסלה בשירותים ומצטער מראש על התיאור הלא נעים הרבה פעמים יוצא שהמים באסלה לכיוון פי הטבעת שאלתי היא האם בסיטואציה הזאת להדבק בהילוקבקטור?

שלום אורי, אני לא מכיר הדבקה מוכחת ב'הליקובקטר' בסיטואציה המתוארת בשאלתך. הרבה בריאות אפי

10/07/2017 | 14:16 | מאת: אורי

תןדה רבה לך..לא כל כך הצלחתי להבין מה זה אומר שאין הדבקה מוכחת ..זה קורה לי הרבה פעמים המצב הזה וחשוב לי להבין ממך מה זה אומר..

שלום אורי, אנשים (כולל חוקרים ורופאים) יכולים לטעון שהם (או החולים שלהם) נדבקו בחיידק מסוים כתוצאה מסיטואציה מסוימת. כדי לשכנע את עמיתיהם שאמנם כך קרה, הם אמורים ל ה ו כ י ח את טענתם (למשל באמצעים סטאטיסטיים או בעזרת בדיקות מעבדה רלוונטיות) ולא רק להשמיע אותה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות