האם המתואר להלן מסוכן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/07/2017 | 10:33 | מאת: מילי

שלום, יש לי עור מקולף ליד הציפורן באגודל. יש ממנו קצת דימום. השבוע במסגרת התנדבותית כלשהי אספנו בקבוקים מהרחוב למיחזור כשחלק מהזמן היד היתה חשופה ובחלק מהזמן השתמשתי בכפפה חד פעמית משומשת שבעבר כבר השתמשתי בה, אך הפכת אותה כך שהחלק שהיה חיצוני בפעם הקודמת, היה הפנימי הפעם...האם זה מהווה סיכון כשלעצמו? כי החלק שבעבר היה החיצוני הפך לפנימי ונגע ישירות בפצע חלק בקבוקי המשקאות שנאספו היו עם שתייה בפנים ששפכנו אותה החוצה. האם ניתן להידבק באיידס? הרי הפצע פתוח, המשקאות והבקבוקים נגעו ביד...

שלום מילי, הדבקה בנגיף ה'איידס' במהלך הפעילות המתוארת בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

09/07/2017 | 16:04 | מאת: מילי

לא סבירה אך אפשרית?

09/07/2017 | 20:59 | מאת: לא סביר אך אפשרי?

לא סביר אך אפשרי?

ברפואה (כמעט) כל דבר אפשרי.

מנהל פורום מחלות זיהומיות