חיסון נגד חצבת ..

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/05/2017 | 13:59 | מאת: מ.ו

היי, אשמח לעזרה בהקשר להתפרצות חצבת באירופה, אני ילידת 82 עליתי לארץ ב 90 ממולדובה, על פי אמא שלי חוסנתי בכל חיסוני הילדות הנדרשים אך לא זוכרת כמה מנות של חצבת ניתנו ( לצערי אין לה פנקס חיסונים). עפי בדיקת נוגדנים לחצבת משנת 2013 נמצא כי התוצאה חיובית ל IgG. האם זו תוצאה מספקת בכדי להעיד כי אני מחוסנת למחלה או שמא יש צורך במנה נוספת כי לא ברור מה קיבלתי בילדות? חשוב לציין כי הטיסה בעה ביום שישי הקרוב להונגריה ורומניה. תודה מראש על העזרה

שלום מ.ו, אני חושש שאינני יכול להסתמך על הצהרה בנוסח "תוצאת IgG לחצבת בשנת 2013 הייתה חיובית" כדי לענות על שאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות