נגיעה בצידו הפנימי של הקונדום

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/05/2017 | 14:28 | מאת: ירדן

שכבתי עם משהי והיא הסבירה לי כיצד לשים קונדום במהלך ההסברה היא נגעה בעצמה למטה ומיד אחרי נגעה בצידו הפנימי של הקונדום קיימנו יחסים עם הקונדום הנל האם סיכויי ההדבקה גדולים? מפוחד מאוד תודה.

שלום ירדן, סיכויי ההדבקה במה? הרבה בריאות אפי

20/05/2017 | 18:45 | מאת: ירדן

בנגיף האיידס אני מאוד מפוחד אין לי הרבה נסיון ביחסי מין תודה

20/05/2017 | 18:48 | מאת: ירדן

רציתי לציין שהיא ממש הכניסה אצבעות לתוכה ואז נגעה בקונדום זה היה טיפשי אני יודע אבל ממש מבוהל

שלום ירדן, סיכויי ההדבקה בנגיף ה'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבים כנמוכים מ א ד. הרבה בריאות אפי

23/05/2017 | 06:29 | מאת: ירדן

ד"ר יקר לצערי התברר שהאישה נשאית החששות שלי נראות אמתיות לצערי ההזעה הגדולה שהיתה לי כבר אותו הערב איתה הצביעה כנראה על נוכחות הנגיף אצלי כאב הגרון הגיע בול לאחר שבוע עם נקודות אדומות על הלשון האם לדעתך עדיין ישנו סיכוי שלא נדבקתי באיידס? (אני עדיין לא בזמן לבדיקה)

שלום ירדן, כן. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות