שאלה בנושא הריון ואבעבועות רוח

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/05/2017 | 16:17 | מאת: מיכל

דר שלום לפני שבועיים הייתי במוקד נשים, שבוע 18 להריון והגיע אישה הריונית שאמרה שנחשפה לאבעבועות רוח. שמרתי מרחק אבל מקריאה באינטרנט נואא נלחצתי. הבנתי שהנגיף יכול לעבור באוויר גם אם לא באים במגע עם החולה. היא הייתה ממש סמוך אליי ובאותו חדר. ניסיתי לשמור מרחק ככל הניתן. האם יש חשש במקרה זה להדבקה אפשרית? האם צריך לעשות משהו? תודה

שלום מיכל, אם האשה רק נחשפה לחולה עם אבעבועות רוח אך לא היתה חולה בעצמה- אז היא גם ל א נחשבת כמדבקת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות