חלב מקולקל שלא פג תוקף אבל כנראה היה הרבה זמן בחוץ

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/05/2017 | 14:01 | מאת: בר

שלום רב! שתיתי בטעות חלב מקולקל בנס קפה ביום שישי בבוקר היה לי חשד שהוא מקולקל ושתיתי פעמיים בנס קפה וביום שבת בבוקר גם ואז במוצאי שבת כבר החמיץ לגמרי והיה ברור שהוא מקולקל. והיום קמתי עם כאבי בטן בבטן עליונה חזקים שממשיכים כל היום והתחילו מאתמול בצהריים. מה עלי לעשות? האם לחכות שיעבור לבד? האם זה כל כך מסוכן לפי הכמות ששתיתי? (סהכ בשלוש כוסות של נס קפה בערך פחות מרבענכוס בכל כוס) בתודה מראש

14/05/2017 | 14:31 | מאת: בר

אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה אבל אשמח לשמוע את דעתך

שלום בר, הפורום אולי מתאים אבל התשובה שלי היא מאד כללית: כל עוד יש שלשולים מומלץ להרבות בשתיית מים, ואם אין שיפור במצה הכללי מומלצת בדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות