קרם ציקלודרם נגד פיטריות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/05/2017 | 12:54 | מאת: שאלה בנוגע לקרם ציקלודרם נגד פיטריות

שלום רב דוקטור אפרים אתמול רופא עור רשם לי קרם ציקלודרם, יש לי פיטריות במקומות אינטימיים במפשעה ומסביב לקרסוליים וכפות רגליים. קניתי והתחלתי להישתמש בקרם ציקלודרם. השאלות שלי - כמה זמן שעות ההשפעה, של קרם ציקלודרם מאותה שעה שאני מורח? אחרי שהוא נספג, אני מתקלח. אחרי מקלחת הקרם יוצא מהגוף או ממשיך לפעול לעשות את עבודתו באותם מקומות שיש פיטריות? כמה זמן כמה שעות בערך? מודה לך מראש עבור תגובתך לשאלותיי בנדון.

שלום שאלה, 1. אני ממליץ למרוח את הקרם א ח ר י המקלחת (ויבוש העור באזור בו יש פטריות). אם מתקלחים פעמיים ביום אפשר לשים את הקרם פעמיים (אחרי המקלחת). בכל מקרה, הקרם נועד למריחה פעמיים ביום. 2. אם אמנם מדובר בזיהום פטרייתי, השפעת הקרם נצפית בד"כ בתוך מספר ימים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות