מחלת הפה והגפיים בהריון שבוע 20

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/05/2017 | 22:11 | מאת: אנונימי

דר שלום בהמשך לשאלתי, במהלך השבת התפתח חום לבתי עם פריחה באזור רגליים. לקחנו למוקד ונאמר שזה מחלת הפה והגפיים. מה הסכנה לעובר במידה ונדבקתי? אני מאוד חוששת ובשבוע 20 להריון. כמה זמן הילדה נחשבת כמדבקת? תודה

שלום אנונימי, 1. על מחלת הפה והגפיים וסכנותיה, כולל בהריון, ראו http://www.kidspedia.co.il/mamar.asp?id=65 2. ילדים החולים במחלה זו מדבקים בעיקר במשך השבוע הראשון של מחלתם, אך הדבקה אפשרית גם בימים שלאחר כך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות