פצע יותר משבוע על הלשון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/03/2017 | 17:06 | מאת: גל

בת 58. בשנה האחרונה יש לי פסים בהירים בצבע הצפורן לאורך ציפורני הידיים. באצבע האמצעית ביד אחת נישברת לי באופן קבוע ציפורן באמצע הציפורן. אני צריכה לטפל בעניין? 2. לפני יותר משבוע הרגשתי שנשכתי את לשוני וירד מעט דם.מאז יש לי על הלשון פצע קטן לבן שלא עובר. אני צריכה לבדוק או לטפל? יש מה למרוח? תודה.

שלום גל, 1. את שאלתך הראשונה אני ממליץ לך להפנות לרופא/ת עור או לרופא/ה פנימאי/ת. 2. את שאלתך השניה אני ממליץ לך להפנות לרופא/ת א.א.ג או לרופא/ת משפחה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות